Krijg je geen affectie meer van je partner?

in Ervaringen met liefdesverdriet

Wanneer je terugdenkt aan de tijd voor de echtscheiding… was er op een gegeven moment ook geen affectie meer?

In het vorige deel ‘onterechte echtscheiding’, gaf een reagerende lezer aan dat hij hard heeft gewerkt aan het opbouwen van een droomhuis. Hier het vervolg van zijn relaas:

Nieuwe job voor meer zekerheid

Na twee jaar daar te wonen ben ik veranderd van job. We hadden dit besproken en vonden het een goed idee om voor zekerheid te zorgen dus ik nam de job aan.

Voortaan zou ik in ploeg moeten werken en ook een weekend op de twee maar dit vond ze geen probleem. Ik kon ook nog naar mijn oude job terug gaan om bij te werken zodat we ons huis rapper konden afwerken. Tot 500 uren per jaar ging ik bijwerken. Nu zijn we 5 jaar verder en is ons huis zo goed als afgewerkt.

Ik heb mijn gezin nooit in de steek gelaten want ik ging altijd bijwerken in de voormiddag wanneer de kinderen op school waren en zij op haar werk.

Ook op mijn vrije dagen tijdens de week ging ik bijwerken, maar was altijd thuis als de school gedaan was. Ik hielp ook heel veel mee in het huishouden en met de kinderen.

Geen affectie meer van partner

Steeds meer en meer begon mijn vrouw zich anders te gaan gedragen. Toen ik thuis kwam was ze redelijk kort en van affectie kwam niet veel meer in huis. Ik vroeg haar of ik te veel werkte en te weinig tijd had voor haar. Ze zei dat er geen probleem was maar dat ze zich niet zo goed in haar vel voelde en dat het wel zou overgaan.

Ik werd gefrustreerd dat ik geen affectie meer kreeg van mijn vrouw. Ik kon niet begrijpen dat ik maar zo weinig terug kreeg voor wat ik allemaal deed.

Ik werkte veel zorgde voor de kinderen hielp haar heel veel met de huishoudelijke taken, ze kon zich steeds goed laten verwennen tijdens het shoppen. Maar als ik eens sex wilde hebben was het steeds van: moet dat nu?

“Ik wil scheiden”

Ik kon niet verder en wilde een gesprek dat het zo niet verder kon. Maar steeds probeerde ze het gesprek te ontlopen totdat we een ferme ruzie kreeg. Ze zei gewoonweg dat ze zich al geruime tijd niet gelukkig meer voelde in onze relatie en dat ze wil scheiden. Ze heeft daar nooit met een woord over gesproken met me.

Ze maakte een afspraak met de notaris om alles af te spreken. Ze wou een ander leven gaan leiden. De wereld is op mijn kop gevallen. Ik vroeg haar of ze verliefd geworden was op iemand maar dit ontkende ze.

Ik zag ook niet in hoe ze dat zou doen om een relatie achter mijn rug te hebben. Als ze om 16u00 gedaan had met werken was ze een kwartier later thuis. Ze zei: ik wil tot rust komen.

Ik kon niet geloven dat een vrouw zomaar haar gezin opgeeft voor alleen te gaan wonen en tot rust te komen. Dus ben ik dit gaan onderzoeken.

Hij ging op onderzoek uit, klik op de link om het vervolg te lezen: ‘Spy software – Betrapt op overspel door spy software’.

En/of laat je reactie achter in het veld hieronder als je ook de ervaring hebt dat je (ex) partner geen affectie meer geeft.

Leave a Comment