Betrapt op overspel door spy software?

in Ervaringen met liefdesverdriet

Je relatie komt ten einde, een echtscheiding komt in zicht. Denk je erover om spy software in te zetten?

Een lezer van deze site over liefdesverdriet heeft zijn ervaring gedeeld over de tijd voor, tijdens en na de echtscheiding. Lees hier het vorige deel ‘geen affectie meer’ en de vorige artikelen over zijn echtscheiding.

Vandaag verder over spy software en hoe zijn gezinsleven helaas helemaal stuk is gegaan:

Met spy software betrapt op overspel

Ik zette een spy-software op mijn pc zodat ik wist wat ze daar uitspookte. Zo kwam ik aan haar password van de mailbox van haar werk. Wat ik daar gevonden heb slaat alles.

Ze is dolverliefd op een man van haar werk en al meer dan een jaar. Ze spreken af wanneer ik een late dienst heb. Dan neemt ze een halve dag verlof om met hem mee te gaan. Ze geeft mijn uren door wanneer ik werk in de garage, dan kan ze een hele dag iets doen met hem.

Allemaal verhalen van hoe graag ze hem wel ziet en ook andersom. Die man is 10 jaar ouder en heeft zelf ook een relatie. Het is teveel om op te noemen wat ik daar allemaal in te weten ben gekomen en details.

Gezinsleven kapot

Dit heeft me zo kapot gemaakt. Ze voelde zich niet gelukkig en wilde een ander leven, maar heeft nu wel het leven van mij en de kinderen kapot gemaakt.

Ze heeft heel haar leven 4 dagen van de vijf maar moeten werken terwijl ik twee jobs deed omdat we ons huis konden afwerken en dat ons gezin niets tekort zou komen. Ik hielp haar bij alles.

In dit huis heeft ze geen steen moeten verleggen. Ze kocht heel veel kledij en dit ook dankzij mijn bijverdienste. Nu ze wil scheiden wil ze de helft van het huis.

Omgangsregeling: contact met de kinderen

Door mijn nieuwe job met vroege en late dienst is het moeilijk in verband met de regeling van de kinderen dus zullen ze meer bij haar moeten zijn. Ze neemt me alles af terwijl ik alles gedaan heb omdat we nooit iets tekort zouden hebben en zekerheid voor de toekomst.

We betalen zoveel voor onze nieuwbouw die van ons dan voor het huren van een appartement.

Heb gedacht dat ik mijn kinderen niet veel meer zal zien doet me ook enorm veel pijn.

Natuurlijk heel erg, dat hij zijn kinderen meer gaat missen. Herkenbaar? Plaats nu je reactie hieronder. Mocht je spy software gebruikt hebben, laat het weten… En lees vervolgens verder over zijn huwelijkscrisis.

Leave a Comment

Anouk Vleugels

Hallo allemaal,

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben journalist, en werk oa voor NRC Next/Handelsblad.

Steeds vaker krijg ik nieuwe apps en software onder ogen die worden ingezet wanneer het vermoeden bestaat dat iemand vreemdgaat, zoals ook de schrijver van dit verhaal deed.

Ik ben benieuwd: Is dit een goed idee? Ben je opgelucht als je de waarheid weet, of zou je willen dat je het nooit geweten had? En hoever moet je komen voordat je zulke middelen inzet?

Graag zou ik daarom in contact komen met mensen die hun verhaal willen delen. Omdat het gaat om een gevoelig onderwerp, mag dat uiteraard anoniem.

Je kunt me bereiken via mijn email: anoukvleugels@gmail.com

Met vriendelijke groet en veel sterkte,

Anouk Vleugels