De echtscheiding volgt op een huwelijkscrisis

in Ervaringen met liefdesverdriet

Huwelijkscrisis! Hoogstwaarschijnlijk gaat je huwelijk ten onder en er valt weinig te redden. Deze lezer deelt zijn ervaring over zijn huwelijkscrisis en de echtscheiding. (Het vervolg op betrapt op overspel door spy software.)

Huwelijk en relatie niet meer te redden

En nu het allemaal uitgekomen is, ben ik lucht in haar ogen. Ik wil steeds inpraten op haar dat alles wat we bereikt hebben nu allemaal in vuilnisbak gooien maar daar heeft ze geen oren naar.

Als ik vraag wat heb ik je verkeerd gedaan dan zwijgt ze en kan er geen antwoord op geven.

Ze is verliefd op die man en hoe mijn toekomst er nu moet uitzien in verband met de kinderen, dat kan haar weinig schelen.

Ik zit met zoveel vragen in mijn hoofd waar ik geen antwoord op weet. Het is zelfs zover gekomen dat ik nu terug bij mijn moeder woon en dat het huis al te koop staat.

Huis uitkopen lukt niet, verkopen is ook heel nadelig

Ze heeft al een huurcontract afgesloten voor een appartement. Als ik haar 80.000 euro kan betalen mag ik het huis houden zegt ze. Ze weet dat ik dit onmogelijk kan bijlenen.

En als we het huis verkopen en alle twee ons deel krijgen heb ik niet genoeg om ooit nog een nieuw huis te kopen.

Ik zal nu in een klein appartementje moeten gaan wonen die evenveel kost aan huur dan dat ik nu betaal voor ons huis. Ze zegt zelf dat ze niet zeker is dat die man bij haar zal gaan wonen.

En alleen al de gedachte dat nu een vreemde man zal instaan bij de opvoeding van mijn kinderen. Ik zal stoppen met typen want ik ga anders weer volledig over mijn toeren.

Dank voor hardwerken?

Ik wil haar vergeven maar toch heeft ze zoveel kapotgemaakt in me en mijn vertrouwen geschonden. Is dit nu de dank voor een man die veel gedaan heeft zodat zijn gezin nooit iets te kort zou komen?

We zijn nu bijna drie maanden verder en de gedachten laten me niet los. Ik heb heel veel verdriet maar ben ook soms heel boos van wat me is aangedaan. Ik heb dit niet verdiend.

Vind je ook dat de gang van zaken en de echtscheiding onterecht is? Plaats je reactie hieronder en deel jouw inzichten en ervaring.

Leave a Comment