Na een langdurige relatie uit elkaar gaan

in Ervaringen met liefdesverdriet

Hier het relaas van een man over het uit elkaar gaan na een 10 jaar durende relatie / huwelijk:

Hoi,

Weet het allemaal niet zo meer. Ik ga alleen verder mijn liefdesverdriet verwerken. Mijn ex terugwinnen kan niet meer. Ik zou het wel willen maar het kan echt niet meer.

Dik 10 jaar geleden kwam ik de vrouw van me leven tegen. Op dat moment ging het met haar en de twee kinderen helemaal niet goed.

Ze werd uit huis gezet, ze was ook alleen en had een schuld. We zijn samen aan een nieuwe leven begonnen op.

Een eigen woning, met mijn geld hebben wij een geweldig leven gehad. Ik voelde me op en top man, trots en zij was 12 jaar jonger dan ik. We zijn goed op vakanties geweest, ze heeft nieuwe borsten gekregen. Alles wat ze hebben wilde kreeg ze.

Het heeft geen zin meer om het hierover te hebben. Ik ben er klaar mee. Maar het grootste probleem is dat ik zeker nog 6 tot 8 maanden in ons huis moet leven omdat ze voor het inschrijven voor een huurhuis eerst duizenden euro’s moet betalen.

Dat geld wilde ze van mij hebben maar daar heb ik nee op gezegd omdat de twee kinderen niet van mij zijn. Die willen bij mij blijven, maar dat kan dus niet. Ze heeft een andere man leren kennen via het internet pokeren. Nu leeft ze min of meer op de zolder en zit bijna 12 uur via de webcam te cammen met haar nieuwe vent. Daar ga ik ook kapot aan.

In het weekend gaat ze naar haar nieuwe vent en laat ze me zitten met de kinderen. Ik weet wel zeker dat ze borderline heeft. Ik ben ook haar 4de man in haar leven en ik was echt verliefd op deze vrouw. Ik heb alles maar ook alles voor haar gedaan. Ons seksleven ging goed, voelde me een echte man in het leven die alles aan kon.

Maar ik ben niets meer van dit alles. Ik denk zelfs ook aan zelfmoord dus ik zit echt diep in de put. Ik wil verder maar weet niet hoe. Het geld is ook bijna op, kan geen kant meer op.

Help me, ik wil weer wat gaan maken van mijn leven maar zit vol in de scheiding en het gevecht. Dit is nu zo’n 10 weken bezig. Ik wil dit jaar mijn jaar maken, hoe dan ook.

Groetjes,

M.

Leave a Comment

Theo

Ik weet niet wanneer je dit verhaal hebt geschreven, maar ik zit een soortgelijke situatie. Van het één op het andere moment relatie beëindigd en op straat gegooid (voor de zoveelste keer). Haar vriendinnen verteld ze verhalen dat ik de tiran ben en zij het slachtoffer. Berooid ben ik nu achtergebleven en slaap in mijn auto. Geen vrienden meer waar ik heen kan, dat contact is verwaterd door de relatie. We hebben samen drie kinderen van jonge leeftijd waar ze wel heel haar hart aan kan geven. En ook voor andere mensen staat ze dag en nacht klaar. Behalve voor mij.

Ze heeft mij zo vaak verraden in de relatie en is diverse keren ontrouw geweest. Ik heb het zelf zover laten komen, echt heel stom. Maar ik wilde het blijven proberen en haar helpen. Ze geeft geen ene moer om mij en gaat lekker door met haar leventje. Ik heb geen goed advies voor jou, misschien één, verbreek elk contact en probeer je leven weer op te bouwen. Good luck!

Lindsay

Waarom heeft hier niemand op gereageert?

M, hoe gaat het nu met je?

Ik hoop dat je het leven weer hebt opgepakt en dat je rust hebt gevonden want blijkbaar waardeerde zij jou niet en dat is mooi want daardoor weet JIJ wat je aan haar hebt, laat het verleden los want dat is zij niet meer.

Sterkte!